MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR ! ( door omstandiheden ) 

REiKi

Universele Levensenergie (op basis van gebeden)

Bij een persoonlijke en directe Reiki behandeling wordt de cliënt in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven.

Klankschaaltherapie, klankschaalmassage

U ligt comfortabel op uw buik of rug. De behandeling begint met een diepere ontspanning met behulp van klankschalen. De trillingen van het aanslaan van de schalen en de mooie klanken voelt u door het hele lichaam gaan.
De klankschalen kunnen zowel lichamelijke als psychische/ emotionele klachten behandelen

Kristaltherapie

Behandeling met kristallen spirituele chirurgie

 

de kristallen worden op verschillende plaatsen op het lichaamof  met de chakras, of wel rondom het lichaam om zo een "energierooster" aan te leggen dat de patiënt zou omringen met de specifieke energie .

    Soms worden de stenen ook gebruikt aan de voeten om de persoon te "aarden" of ook in de handen.

Erwaar de  kristallen brengt je dichter bij je bron. Je krijgt meer inzicht in jezelf en ontwikkelt je intuïtie. Je ervaart de trilling, die uiteindelijk overal in te ontdekken is en beseft de verbondenheid van alles in de natuur. Je energie komt in evenwicht en je bewustzijn vergroot.

De therapeutische werking van edelstenen berust op de energietrillingen van deze stenen uit de natuur.

Energetische dierentherapie (dieren genezen met energie)

Dieren zijn open en gevoelig. Vaak zijn ze een spiegel van de ziel van de mensen waarmee zij leven.

Wat is energetische therapie voor dieren?  Het is een energieveldtherapie, een energetische behandeling die het lichaam ondersteunt bij zelfheling. De technieken van energetische behandeling voor dieren zijn gebaseerd op lichte aanrakingen om zo het energiesysteem van het dier te zuiveren, in balans te brengen en te stabiliseren en zo de gezondheid te bevorderen.

Energetische behandeling kun je inzetten bij emotionele en lichamelijke problemen. Een dier voelt de intentie en het effect van de energiebehandeling en laat deze maar al te graag toe. Dit maakt dat dieren erg goed en snel reageren op deze energetische aanrakingen. Zij voelen direct dat je het goed met ze voor hebt en kunnen zodoende ook makkelijk een oud trauma loslaten. Een behandeling op afstand behoort ook tot de mogelijkheden.

Hoe vaak? Twee of drie consulten kunnen je dier een geheel nieuw perspectief geven. Vaak is het wel zo dat dieren liever op afstand worden behandeld en ik dus niet fysiek bij het dier hoef te zijn. Voor dieren die mensen niet graag dicht bij zich willen hebben of niet graag betast willen worden of liever niet te lang, is een afstandsbehandeling een betere keuze. Doordat je er niet fysiek bij bent is de focus van het dier op die manier ook gemakkelijker vol te houden.
Er is ook absoluut geen verschil in uitwerking tussen "hands on" energiebehandeling en een afstandsbehandeling. Ze werken beide even goed, maar soms is de afstandsbehandeling dus een betere keuze.
Het kan op alle soorten dieren en voor elke aandoening gebruikt worden. Met energetiche behandeling vebetert het immuunsysteem en de totale conditie van het dier. Ook kan het heel gericht ingezet worden, bijvoorbeeld bij een verwonding of herstel na een operatie.
energetiche behandeling wordt vaak in aanvulling op traditionele diergeneeskundige zorg gegeven om zo een optimale gezondheidszorg voor onze dieren te bieden.

Genezingskaarten

Persoonlijk geprogrammeerde en energetisch opgeladen lichtkaarten en genezingskaarten.
Spiritueel overbrengen van therapeutische energie.

 

Psyxometrie 
Heldervoelend
Paragnost
Reading en fotolezing
Engelen Taro
Healing op afstand

Uw klacht in het algemeen:

Neem uw gezondheidsklachten serieus. Het lichaam protesteert niet voor niets. Het is een sterk signaal dat er iets aan de hand is.
Reiki , klankschaalmassage, aromatherapie zijn geen TOVERDOOS !  Maar mijn ervaring en die van vele anderen is, dat er prachtige dingen gebeuren na een energetische behandeling.