REiKi

Universele Levensenergie (op basis van gebeden)

Bij een persoonlijke en directe Reiki behandeling wordt de cliënt in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven.

Klankschaaltherapie, klankschaalmassage

U ligt comfortabel op uw buik of rug. De behandeling begint met een diepere ontspanning met behulp van klankschalen. De trillingen van het aanslaan van de schalen en de mooie klanken voelt u door het hele lichaam gaan.
De klankschalen kunnen zowel lichamelijke als psychische/ emotionele klachten behandelen

Kristaltherapie

Behandeling met kristallen spirituele chirurgie

 

de kristallen worden op verschillende plaatsen op het lichaamof  met de chakras, of wel rondom het lichaam om zo een "energierooster" aan te leggen dat de patiënt zou omringen met de specifieke energie .

    Soms worden de stenen ook gebruikt aan de voeten om de persoon te "aarden" of ook in de handen.

Erwaar de  kristallen brengt je dichter bij je bron. Je krijgt meer inzicht in jezelf en ontwikkelt je intuïtie. Je ervaart de trilling, die uiteindelijk overal in te ontdekken is en beseft de verbondenheid van alles in de natuur. Je energie komt in evenwicht en je bewustzijn vergroot.

De therapeutische werking van edelstenen berust op de energietrillingen van deze stenen uit de natuur.

Genezingskaarten

Persoonlijk geprogrammeerde en energetisch opgeladen lichtkaarten en genezingskaarten.
Spiritueel overbrengen van therapeutische energie.

 

Psyxometrie 
Heldervoelend
Paragnost
Reading en fotolezing
Engelen Taro
Healing op afstand

Uw klacht in het algemeen:

Neem uw gezondheidsklachten serieus. Het lichaam protesteert niet voor niets. Het is een sterk signaal dat er iets aan de hand is.
Reiki , klankschaalmassage, aromatherapie zijn geen TOVERDOOS !  Maar mijn ervaring en die van vele anderen is, dat er prachtige dingen gebeuren na een energetische behandeling.