Ontspanningmassage

 

Deze massage kan zowel rustgevend als stimulerend zijn. 

Het belangrijkste ingrediënt van een goede massage is de kwaliteit van de aanraking. Een bewuste, liefdevolle, aanwezige aanraking kan al zó veel doen.

Energie gaat weer stromen en je voelt je levend, aanwezig en lichter.

De combinatie met energiën en lichaamsmassage word echt "power''!  Niet alleen maar extra ontspannen, maar ook het activeren van zelfgenezing, zelfherstellend en het balancerend effect.

Mijn kwaliteit is mijn liefdevolle aanwezigheid.Je geest komt weer in contact met je lichaam. 

De massage kan met warme aromatische oliën met of zonder geur. 

Hot stone massage

Massage met hete stenen

 

Warmte en ontspanning

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd - meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

 

Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Speciale effecten verschillen per masseur. Die kan bijvoorbeeld de steen ronddraaien of erop trommelen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.

Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

 

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.
 
 

Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Genezingskaarten

Persoonlijk geprogrammeerde en energetisch opgeladen lichtkaarten en genezingskaarten.
Spiritueel overbrengen van therapeutische energie.

Wat kan ik bieden als mogelijke oplossing ?

 

Reiki 

Universele Levensenergie (op basis van gebeden)

Bij een persoonlijke en directe Reiki behandeling wordt de cliënt in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven.

 

MAKE UP 🙂💋

dag make up / avond make up of basic make up.

Dag make up wordt uitgevoerd met gezicht / nek / hoofdmassage. Daarna een van de make up opmaken.

 Prijs 30 eu

Thaise Stoelmassage

Stoelmassage (ook wel bedrijfsmassage genoemd) biedt een ontspannende stoelmassage voor de nek, schouders, rug en eventueel armen en handen. 

Ik kom ook aan huis of op uw bedrijf.

Behandeling met kristallen spirituele chirurgie

Klankschaaltherapie, klankschaalmassage

U ligt comfortabel op uw buik of rug. De behandeling begint met een diepere ontspanning met behulp van klankschalen. De trillingen van het aanslaan van de schalen en de mooie klanken voelt u door het hele lichaam gaan.
De klankschalen kunnen zowel lichamelijke als psychische/ emotionele klachten behandelen

Hoofdmassage

Hoofdmassage heeft een gunstige werking op:

-  haarproblemen
-  betere bloedsomloop
-  afvoer van afvalstoffen
-  diepere ademhaling
-  vermindering van stress en vermoeidheid
-  verzachten spanning in schouders en nek
-  hoofdpijn en migraine

Energetische dierentherapie (dieren genezen met energie)

Dieren zijn open en gevoelig. Vaak zijn ze een spiegel van de ziel van de mensen waarmee zij leven.

Wat is energetische therapie voor dieren?  Het is een energieveldtherapie, een energetische behandeling die het lichaam ondersteunt bij zelfheling. De technieken van energetische behandeling voor dieren zijn gebaseerd op lichte aanrakingen om zo het energiesysteem van het dier te zuiveren, in balans te brengen en te stabiliseren en zo de gezondheid te bevorderen.

Energetische behandeling kun je inzetten bij emotionele en lichamelijke problemen. Een dier voelt de intentie en het effect van de energiebehandeling en laat deze maar al te graag toe. Dit maakt dat dieren erg goed en snel reageren op deze energetische aanrakingen. Zij voelen direct dat je het goed met ze voor hebt en kunnen zodoende ook makkelijk een oud trauma loslaten. Een behandeling op afstand behoort ook tot de mogelijkheden.

Hoe vaak? Twee of drie consulten kunnen je dier een geheel nieuw perspectief geven. Vaak is het wel zo dat dieren liever op afstand worden behandeld en ik dus niet fysiek bij het dier hoef te zijn. Voor dieren die mensen niet graag dicht bij zich willen hebben of niet graag betast willen worden of liever niet te lang, is een afstandsbehandeling een betere keuze. Doordat je er niet fysiek bij bent is de focus van het dier op die manier ook gemakkelijker vol te houden.
Er is ook absoluut geen verschil in uitwerking tussen "hands on" energiebehandeling en een afstandsbehandeling. Ze werken beide even goed, maar soms is de afstandsbehandeling dus een betere keuze.
Het kan op alle soorten dieren en voor elke aandoening gebruikt worden. Met energetiche behandeling vebetert het immuunsysteem en de totale conditie van het dier. Ook kan het heel gericht ingezet worden, bijvoorbeeld bij een verwonding of herstel na een operatie.
energetiche behandeling wordt vaak in aanvulling op traditionele diergeneeskundige zorg gegeven om zo een optimale gezondheidszorg voor onze dieren te bieden.

 

 

Psyxometrie
Heldervoelend
Paragnost
Reading en fotolezing
Engelen Taro
Healing op afstand

Uw klacht in het algemeen:

Neem uw gezondheidsklachten serieus. Het lichaam protesteert niet voor niets. Het is een sterk signaal dat er iets aan de hand is.
Reiki , klankschaalmassage, aromatherapie zijn geen TOVERDOOS !  Maar mijn ervaring en die van vele anderen is, dat er prachtige dingen gebeuren na een energetische behandeling.

Energetische Massage groet,

Egle Energy