Welkom in het Gastenboek van Egle

Ik hoor graag uw commentaar of ervaring

29. mrt, 2021

Pien melis

Heerlijke ontspanningsmassage gehad! Echt een aanrader!!

4. sep, 2020

Elma

Wat een kundige en lieve vrouw, de ontspanningsmassage was heerlijk in een relaxte sfeer. Ik heb ervan genoten en kom zeker terug !

1. sep, 2020

Wiltine

Ik ben afgelopen zaterdag hier voor het eerst geweest en ik kom zeker terug. Ontzettend vriendelijk en heb ervan genoten!

8. feb, 2020

Ab

Voor het eerst geweest. Zeer blij verrast aan te bevelen!!!!

10. dec, 2019

Daniël

Voor 3e keer al op bezoek bij Egle voor een ontspanning massage en ik moet zeggen het is echt genieten, je word op een vakkundige manier gemasseerd van top tot teen. Na de behandeling ben je weer herboren van de nieuwe energie. Bij binnen komen in de praktijkruimte
kom je al tot een rustmode. Na 10 min. ongeveer liggen ben je helemaal weg. Ik kan iedereen aanraden om een keertje een behandeling mee te maken dan ervaar jezelf hoe dat voelt.

12. okt, 2019

Paul

Egle masseert met veel aandacht en precisie in een ontspannen setting. Na de hot stone massage voelde ik mij helemaal ontspannen!! Echt een aanrader voor iedereen. Heb mijn volgende afspraak al weer gemaakt.

11. okt, 2019

Moese Afro

Een heerlijke massage bij Elge gehad! Haar warme en intuïtieve manier van masseren laat mij zo ontspannen voelen dat ik mn vaste masseuse heb gevonden, dus een aanrader!

3. okt, 2019

Hans

Geweldige massage gehad ze verstaat haar vak prima en is heel vriendelijk

Je voelt je stukken beter een aanrader heb meer lucht gekregen

17. apr, 2019

Dennis

Heerlijke en ontspannende massage!

Website 7. jun, 2018

Kristina Katie

Uitstekende website, geen twijfel, ik zal een tweede keer komen.

25. mei, 2018

Richard

Heerlijke massage gehad van een mooie masseuse. Zeer kundig en ontspannend. Voor herhaling vatbaar.

28. apr, 2018

Zita

Dėkoju už pagalba mano šuniukui. Ačiū 🙂

25. feb, 2018

R

Nu tweemaal een massage van Silvia mogen ontvangen. Het is lastig te omschrijven maar na 10 minuten kom ik geestelijk en lichamelijk tot rust. Mijn advies aan anderen is...maak een afspraak en ga dit ervaren.

22. feb, 2018

Kees

Wat had ik dit nodig, vol van stress en spanning besloot ik het advies van mijn arts op te volgen en ontspanning te zoeken, in de vorm van een masage.

Tijdens de ontspannings masage bij Silvia voelde ik de spanning wegvloeien en rust tot mij komen. Mij heeft het goed gedaan en ik ga zeker nog een keer langs om nog meer tot mezelf te komen.

19. jan, 2018

Eigenaar van de site

Bedankjes van de klanten

19. jan, 2018

Eigenaar van de site

Bedankjes van de klanten

19. jan, 2018

Eigenaar van deze site

Bedankjes van mijn klanten :)

17. jan, 2018

Salvatore

De sessie met Reiki en klankschalen was een mooie ervaring! Na afloop voel de ik mij zeer relaxed en er kwam een soort rust over mij. Zeer professionele begeleiding.


Ik ga zeker nog en keer!

14. mrt, 2017

Silvija

Deze alternatieve genezer heeft echt een soort van mystieke kracht. Het hielp me om mezelf te begrijpen en ik mezelf gevonden. Ik was in een aantal Reiki sessies geweest. Het was iets apart- bijzonder,iets onbeschrijfelijk. ik voelde strooming van energie.
Dat heeft me het gevoel opluchting. En na een paar weken mijn leven veranderde / en eindelijk een mijn droom is uitgekomen.. Ik ben blij!

Dank u dat u bent!

13. mrt, 2017

Martynas

Te weinig goede woorden om te uit te leggen,of vertelen hoe voel je latter, maar ik ben zeker dat can iedereen alle antwoorden vinden naar eigen leven niet verkeerd beginen!!!

8. feb, 2017

Otto

Dankjewel,Was lekker, en ik ga zeker nog een keer.

Grt.

22. jan, 2017

Aleks

A big thank you,

After the session I feel infinite divine love and peace, complaints and pains disappear after the first session. Gradually, after a few days come answers to me questions. I realized!

I recommend to everyone!

18. jan, 2017

Yuri GAlaction

Heb deze sessie cadeau gekregen van vrienden en heb eerlijk gezegd niet verwacht dat het zou helpen. Maar besloot om alsnog te gaan.Al dezelfde gelijk na de massage voelde ik me beter. Ik kreeg meer energie, gewoon uit het niets, begon mij zeker te voelen, de gedachtes zijn geordender en duidelijker geworden. En mensen om mij heen zien het verschil ook.Zeker een aanrader, ik ga nog een keer!

13. jan, 2017

Tadas

Very good therapeutic massage i want repeat again. :)