Welkom in het Gastenboek van Egle

Ik hoor graag uw commentaar of ervaring

17. apr, 2019

Dennis

Heerlijke en ontspannende massage!

Website 7. jun, 2018

Kristina Katie

Uitstekende website, geen twijfel, ik zal een tweede keer komen.

25. mei, 2018

Richard

Heerlijke massage gehad van een mooie masseuse. Zeer kundig en ontspannend. Voor herhaling vatbaar.

28. apr, 2018

Zita

Dėkoju už pagalba mano šuniukui. Ačiū 🙂

25. feb, 2018

R

Nu tweemaal een massage van Silvia mogen ontvangen. Het is lastig te omschrijven maar na 10 minuten kom ik geestelijk en lichamelijk tot rust. Mijn advies aan anderen is...maak een afspraak en ga dit ervaren.

22. feb, 2018

Kees

Wat had ik dit nodig, vol van stress en spanning besloot ik het advies van mijn arts op te volgen en ontspanning te zoeken, in de vorm van een masage.

Tijdens de ontspannings masage bij Silvia voelde ik de spanning wegvloeien en rust tot mij komen. Mij heeft het goed gedaan en ik ga zeker nog een keer langs om nog meer tot mezelf te komen.

19. jan, 2018

Eigenaar van de site

Bedankjes van de klanten

19. jan, 2018

Eigenaar van de site

Bedankjes van de klanten

19. jan, 2018

Eigenaar van deze site

Bedankjes van mijn klanten :)

17. jan, 2018

Salvatore

De sessie met Reiki en klankschalen was een mooie ervaring! Na afloop voel de ik mij zeer relaxed en er kwam een soort rust over mij. Zeer professionele begeleiding.


Ik ga zeker nog en keer!

14. mrt, 2017

Silvija

Deze alternatieve genezer heeft echt een soort van mystieke kracht. Het hielp me om mezelf te begrijpen en ik mezelf gevonden. Ik was in een aantal Reiki sessies geweest. Het was iets apart- bijzonder,iets onbeschrijfelijk. ik voelde strooming van energie.
Dat heeft me het gevoel opluchting. En na een paar weken mijn leven veranderde / en eindelijk een mijn droom is uitgekomen.. Ik ben blij!

Dank u dat u bent!

13. mrt, 2017

Martynas

Te weinig goede woorden om te uit te leggen,of vertelen hoe voel je latter, maar ik ben zeker dat can iedereen alle antwoorden vinden naar eigen leven niet verkeerd beginen!!!

8. feb, 2017

Otto

Dankjewel,Was lekker, en ik ga zeker nog een keer.

Grt.

22. jan, 2017

Aleks

A big thank you,

After the session I feel infinite divine love and peace, complaints and pains disappear after the first session. Gradually, after a few days come answers to me questions. I realized!

I recommend to everyone!

18. jan, 2017

Yuri GAlaction

Heb deze sessie cadeau gekregen van vrienden en heb eerlijk gezegd niet verwacht dat het zou helpen. Maar besloot om alsnog te gaan.Al dezelfde gelijk na de massage voelde ik me beter. Ik kreeg meer energie, gewoon uit het niets, begon mij zeker te voelen, de gedachtes zijn geordender en duidelijker geworden. En mensen om mij heen zien het verschil ook.Zeker een aanrader, ik ga nog een keer!

13. jan, 2017

Tadas

Very good therapeutic massage i want repeat again. :)